Infarom Publishing

Proiecte

 
    ajutor | servicii | index  
   
 
Meniu  
Instructiuni autori
Resurse  
Specificatii tehnice  
Etapele publicarii
Moduri de publicare  
Tarife si comisioane  
Trimiteti materialul  

 

 

Programul Traduceri globale
Acest proiect este dedicat traducatorilor de carte (orice pereche de limbi) si consta in implicarea traducatorului in procesul de licentiere a traducerii efectuate, prin utilizarea optima a resurselor oferite de industria cartii, cu scopul finantarii si publicarii lucrarii. Click aici pentru detalii.

Publicare gratuita pentru titlurile in limba engleza
Se vor prelua spre publicare gratuita in format ebook si clasic titluri in limba engleza. Proiectul se adreseaza traducatorilor de limba engleza si autorilor vorbitori de limba engleza la nivel nativ. Click aici pentru detalii.

Ghid de teoria probabilitatilor
Echipa de matematicieni a editurii Infarom gestioneaza incepand din 2009 un website dedicat teoriei probabilitatilor si aplicatiilor sale in jocurile de noroc. Website-ul http://probabilitate.infarom.ro contine tutoriale de teoria probabilitatilor pentru incepatori, sectiuni dedicate jocurilor si prezentari de carti dedicate acestor aplicatii.

Culegeri interactive cu contributii colective
Incepand cu ianuarie 2008, Infarom a demarat proiectul de publicare a unei serii de culegeri de matematica intr-o formula noua; proiectul se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de matematica. Click aici pentru detalii.

Imagini vechi din Romania
Editura Infarom detine o arhiva impresionanta de imagini vechi din orasele Romaniei (incepand din secolul al XVII-lea, pana in anii 1940), din care s-au concretizat urmatoarele website-uri:
http://bucuresti.infarom.ro

http://craiova.infarom.ro

http://imagini-vechi.infarom.ro

Imaginile din arhiva sunt oferite publicului pe diferite suporturi si in diferite formaturi, iar editura intentioneaza publicarea unei serii de albume cu aceste imagini, grupate pe categorii tematice. 

 

 

 

 
    ajutor | servicii | index